Food Technology and Biotechnology
Description fournie par l'éditeur : An international journal covering the development, production and processing of human foods and beverages, application of iotechnology, genetic modifications and molecular biology to plants, animals and microorganisms, and food production.
Enregistré dans:
La bibliothèque possède : | avril 2015 - |
---|---|
Format : | Revue |
Langue : | anglais |
Publié : |
europresse.com
|
Sujets : | |
Accès en ligne : |
Accès Nantes Université Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr |
Accès en ligne pour les lecteurs extérieurs : | Sur place uniquement via les ordinateurs connectés au réseau de Nantes Université |
Aide : | Pour télécharger le guide utilisateur Pour installer l'extension de navigateur Ophirofox |
Description : | Description fournie par l'éditeur : An international journal covering the development, production and processing of human foods and beverages, application of iotechnology, genetic modifications and molecular biology to plants, animals and microorganisms, and food production. |
---|---|
ISSN : | 1330-9862 |