PCR Methods in Foods
This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology and its integration into food safety, by introducing the reader to diagnostic PCR-based technologies used in detection of pathogens in foods. This book will enable its reader to: Understand the princ...
Enregistré dans:
Auteur principal : | |
---|---|
Format : | Livre |
Langue : | anglais |
Titre complet : | PCR Methods in Foods / edited by John Maurer. |
Édition : | 1st ed. 2006. |
Publié : |
New York, NY :
Springer US
, [20..] Cham : Springer Nature |
Collection : | Food microbiology and food safety (Online) |
Accès en ligne : |
Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr |
Note sur l'URL : | Accès sur la plateforme de l'éditeur Accès sur la plateforme Istex |
Condition d'utilisation et de reproduction : | Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : https://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017 |
Contenu : | PCR Basics. The Mythology of PCR: A Warning to the Wise. Sample Preparation for PCR. Making PCR a Normal Routine of the Food Microbiology Lab. Molecular Detection of Foodborne Bacterial Pathogens. Molecular Approaches for the Detection of Foodborne Viral Pathogens. Molecular Tools for the Identification of Foodborne Parasites |
Sujets : | |
Documents associés : | Autre format:
PCR methods in foods Autre format: PCR Methods in Foods Autre format: PCR Methods in Foods |