Foodborne Parasites
Microbiologists are being challenged as foodborne outbreaks are increasingly being observed worldwide. Most of these outbreaks are associated with viral and bacterial pathogens such as Campylobacter, Salmonella, and lately Escherichia coli O157:H7, which emerged in the 1990s. Although parasites have...
Enregistré dans:
Auteur principal : | |
---|---|
Format : | Livre |
Langue : | anglais |
Titre complet : | Foodborne Parasites / edited by Ynes R. Ortega. |
Édition : | 1st ed. 2006. |
Publié : |
New York, NY :
Springer US
, [20..] Cham : Springer Nature |
Collection : | Food microbiology and food safety (Online) |
Accès en ligne : |
Accès Nantes Université
Accès direct soit depuis les campus via le réseau ou le wifi eduroam soit à distance avec un compte @etu.univ-nantes.fr ou @univ-nantes.fr |
Note sur l'URL : | Accès sur la plateforme de l'éditeur Accès sur la plateforme Istex |
Condition d'utilisation et de reproduction : | Conditions particulières de réutilisation pour les bénéficiaires des licences nationales : https://www.licencesnationales.fr/springer-nature-ebooks-contrat-licence-ln-2017 |
Contenu : | Amoeba and Ciliates. The Biology of Giardia Parasites. Coccidian Parasites. Cryptosporidium and Cryptosporidiosis. Toxoplasmosis. Food-Borne Nematode Infections. Foodborne Trematodes. Cestodes. Waterborne Parasites and Diagnostic Tools. Risk Assessment of Parasites in Food |
Sujets : | |
Documents associés : | Autre format:
Foodborne parasites Autre format: Foodborne Parasites Autre format: Foodborne Parasites |