Application and comparison of commercial pectins and Iranian keylime pectin stabilizers in doogh (drinkable yogurt) making and the study of intra and intermolecular properties of the best pectin type stabilizer
L'objectif principal de la thèse était de tester différents types de pectines pour leurs propriétés stabilisantes vis-à-vis d'une boisson lactée acide iranienne: le "Doogh". Différentes pectines d'agrumes commerciales ainsi qu'une pectine extraite d'écorces de Citr...
Auteurs principaux : | , , |
---|---|
Collectivités auteurs : | , , |
Format : | Thèse ou mémoire |
Langue : | anglais |
Titre complet : | Application and comparison of commercial pectins and Iranian keylime pectin stabilizers in doogh (drinkable yogurt) making and the study of intra and intermolecular properties of the best pectin type stabilizer / Abrisham Tanhatan Nasseri; sous la direction de Jean-François Thibault; co-directrice Marie-Christine Ralet |
Publié : |
[S.l.] :
[s.n.]
, 2010 |
Description matérielle : | 1 vol. (214 f.) |
Note de thèse : | Thèse de doctorat : Biotechnologies : Nantes : 2010 |
Sujets : | |
Documents associés : | Reproduit comme:
Application and comparison of commercial pectins and Iranian keylime pectin stabilizers in doogh (drinkable yogurt) making and the study of intra and intermolecular properties of the best pectin type stabilizer Reproduit comme: Application and comparison of commercial pectins and Iranian keylime pectin stabilizers in doogh (drinkable yogurt) making and the study of intra and intermolecular properties of the best pectin type stabilizer |
Particularités de l'exemplaire : | BU Sciences, Ex. 1 : Titre temporairement indisponible à la communication |
BU Sciences
| Cote | Prêt | Statut |
---|---|---|---|
Communication impossible | 2010 NANT 2094 | Empruntable | Disponible |
Communication impossible | 2010 NANT 2094 | Exclu du prêt | disponible |